Închide meniul

Cu ce se ocupă şi cum arată fiica lui Gică Popescu! Este de o frumuseţe răpitoare

Antena Sport Publicat: 22 septembrie 2020, 10:58 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Reclamă
Cu ce se ocupă şi cum arată fiica lui Gică Popescu! Este de o frumuseţe răpitoare

Mediafax Foto / Octav Ganea via Hepta

Gică Popescu

Nicholas Popescu are 17 ani şi visează să calce pe urmele tatălui său. E fotbalist la Academia lui Gică Hagi. În schimb, Maria are 20 de ani şi este studentă la una dintre cele mai celebre facultăți din Europa – Bocconi din Milano.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De asemenea, Maria Popescu este o prezenţă constantă pe reţelele de socializare şi nu ezită să pozeze în ipostaze care îi scoate în evidenţă formele. 

Gică Popescu a fost infectat cu coronavirus

Gică Popescu este una dintre persoanele publice din România care au fost infectate cu noul coronavirus. 

"Avusesem niște dureri de cap și doar într-o zi câteva frisoane. Am zis să merg să fac testul, mai ales că eu m-am testat de multe ori. și am ieșit negativ, dar în acel moment eram OK, nu mai aveam simptome. Apoi, fiindcă am ieșit având coronavirus, m-am dus la Matei Balș pentru investigații suplimentare", a spus Gică Popescu pentru gsp.ro.

Popescu spune că a dezvoltat o pneumonie după ce a contactat virusul.

Reclamă

"Ce a urmat n-a fost bine fiindcă virusul a dezvoltat foarte repede o pneumonie și nu mi-a fost bine. Cu tuse, după cum vezi și acum când vorbesc cu tine mai tușesc", a mai spus Gică Popescu.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 LIVE VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong ACUM, în AntenaPLAY. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă Vezi toate știrile
Citește și