Închide meniul

"Este foarte parşiv acest virus!" Confesiuni tulburătoare făcute de mâna dreaptă a lui Gigi Becali: "Tuşeam non-stop, am avut probleme foarte mari"

Antena Sport Publicat: 18 septembrie 2020, 14:42 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Reclamă
"Este foarte parşiv acest virus!" Confesiuni tulburătoare făcute de mâna dreaptă a lui Gigi Becali: "Tuşeam non-stop, am avut probleme foarte mari"

Mihai Stoica nu se mai gândeşte la titlu în acest sezon

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Directorul sportiv al FCSB a spus că acest virus este unul parşiv şi a ţinut să le transmită românilor un mesaj ferm. MM Stoica spune că lumea trebuie să ia în serios acest virus. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii noștri respectă toate normele. PSG are toate condițiile și s-au infectat toți de acolo. E un virus… transmiteți tuturor apropiaților acest mesaj: este foarte periculos, foarte parșiv acest virus. Am mers peste tot cu mască, nu mergeam pe nicăieri și în casă stăteam separat de restul familiei. Cu toate astea, am făcut o formă severă. Nu am fost bine deloc, ți se ia de tot pofta de mâncare, tușeam non stop, am avut probleme foarte mari, dar eu nu am avut nicio legătură cu echipa. De foarte mult timp nu am mai stat cu echipa.

MM Stoica: "Am făcut până acum 16 teste"

Acum două săptămâni am ieșit negativ. Am făcut până acum 16 teste, primele 14 au ieșit negative. E un virus foarte periculos. Oriunde ai o problemă, acolo acționează. Am avut atâtea variante de simptomatologie… e de speriat, credeți-mă!”, a spus Mihai Stoica, la Digi Sport.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 11:43 „Ce se întâmplă cu Steaua?” Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB! Ce explicație le-a dat sârbilor 11:33 Ce a spus antrenorul lui Alaves despre Ianis Hagi, după ce Prinţul a atins mingea de trei ori în meciul cu Getafe 11:18 Corvinul Hunedoara va primi licența pentru Europa League! Un oficial FRF a dat cărțile pe față: „Nu vă faceți griji” 10:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 10:48 SUA – Kazahstan, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:20)! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei 10:28 Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB și semnează cu U Cluj! „Șepcile roșii” au spart banca pentru a-l convinge pe „Lampard” 10:13 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY 10:09 Crawley – Crewe, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (15:00). Finala play-off-ului de promovare în League One 9:55 „Să renunțe pentru România!” Neluțu Varga nu o vrea pe Corvinul în preliminariile Europa League! Declarație șocantă a patronului Vezi toate știrile
Citește și