Închide meniul

Așa ceva nu s-a mai pomenit. S-a căsătorit cu cel pe care l-a scos din închisoare. Bărbatul era de 23 de ani după gratii!

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 septembrie 2020, 9:05 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Reclamă
Așa ceva nu s-a mai pomenit. S-a căsătorit cu cel pe care l-a scos din închisoare. Bărbatul era de 23 de ani după gratii!

Profimediaimages

Maya Moore s-a căsătorit

Bărbatul era condamnat la 50 de ani de închisoare pentru crimă. Sportiva i-a demonstrat nevinovăția și l-a scos de după gratii. În această săptămână, cei doi s-au căsătorit!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maya Moore s-a căsătorit cu Jonathan Irons

Considerată drept una dintre cele mai bune baschetbaliste din istorie, Maya a reușit să șocheze prin deciziile luate. Pe noul ei soț l-a întâlnit în 2007 în timpul unei vizite la centrul unde acesta îşi ispăşea pedeapsa.

Cazul lui Irons a impresionat-o și nu i-a mai dat pace. Acesta a fost închis în 1997 la 50 de ani de închisoare, dar avocatul său nu a putut face nimic pentru a-l ajuta. A făcut-o Maya Moore, care a făcut presiuni pentru reanalizarea probelor. 

Pe 9 martie 2020, sentinţa acestuia a fost anulată după ce, la locul atacului, a fost găsită o amprentă care nu îi aparţinea acestuia. Amprenta nu fusese prezentată în cadrul procesului din 1998.

Joi, Maya Moore a postat pe contul său de Instagram o poza de la petrecerea de nuntă. "Sunt încântată să anunț noul capitol din viața mea! Ce miracol", a reacționat baschetbalista.

Reclamă
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Grateful to announce this new chapter of life! What a miracle ❤️ ❤️
A post shared by Maya Moore (@mooremaya) on

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:34 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu luptă acum, LIVE în AntenaPLAY 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid Vezi toate știrile
Citește și