Închide meniul

Surorile unui fotbalist celebru, lovite cu cruzime într-un salon de înfrumusețare. Motivul pentru care au fost atacate de 12 persoane

Antena Sport Publicat: 15 septembrie 2020, 13:27 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Reclamă
Surorile unui fotbalist celebru, lovite cu cruzime într-un salon de înfrumusețare. Motivul pentru care au fost atacate de 12 persoane

Profimediaimages

Surorile lui Mahrez, în dificultate

Conform surselor, grupul de atacatori a fost format din aproximativ 12 persoane care au distrus și lucrurile din salon în vreme ce le-au agresat pe cele două.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Motivul atacului: Un singur client

Dounya și Ines, surorile lui Riyad Mahrez, povestesc că totul a început după ce o clientă, care își primise deja tratamentul de înfrumusețare, a refuzat să plătească.

”În câteva secunde am avut trei mașini în fața salonului și niște bărbați au intrat înăuntru și ne-au atacat”, povestește Dounya.

”Au început să strige și să insulte pe toată lumea, purtându-se fără milă. Unul a încercat să mă strângă de gât, în timp ce altul a lovit-o pe sora mea în picior.

Reclamă

Nu știu de ce acest lucru s-a întâmplat, dar este posibil să fie din cauză că suntem surorile lui Riyad Mahrez”, a încheiat femeia într-un interviu pentru The Sun.

Deocamdată nu se știe dacă salonul a fost și jefuit în timpul atacului. Mahrez, fotbalistul lui City, nu a putut să își viziteze sora deoarece a fost diagnosticat cu COVID-19 și trebuie să stea izolat în această perioadă.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” Vezi toate știrile
Citește și