Închide meniul

"Mi-am îngropat o fiică!" Reacţia tulburătoare a femeii care a aflat că fostul ei soţ s-a căsătorit cu nepoata ei

Antena Sport Publicat: 10 septembrie 2020, 7:13 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Reclamă
"Mi-am îngropat o fiică!" Reacţia tulburătoare a femeii care a aflat că fostul ei soţ s-a căsătorit cu nepoata ei

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Ce aventură pentru Hulk

"Mă trezesc și adorm fără să înțeleg de ce mi s-a întâmplat totul. Durerea este foarte mare, uneori îmi vine să-mi smulg inima din piept. A fost o fiică pentru mine.  Mi-am îngropat o fiică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iran Angelo de Souza, fosta soţie a lui Hulk: "I-am dat totul acestei fete"

Mi-am sacrificat visele de atâtea ori pentru a-i le face ei să devină realitate. I-am dat totul acestei fete de când a venit pe lume. 

Și aici nu vorbesc doar despre bunuri materiale, pentru că acestea sunt ușor de oferit atunci când ai bani, dar dragoste, afecțiune, atenție, respect … totul", pentru Marca, citat de digisport.ro.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Você me ensinou o que é amar de verdade e, acima de tudo, o que é ser amado. Não tenho dúvidas quanto ao que desejo para mim de agora em diante: uma vida ao teu lado. Feliz aniversário meu Amor TE AMO MINHA PEQUENA ❤️ ⭐️
A post shared by Givanildo V. De Sousa- Hulk (@hulkparaiba) on

Reclamă

Hulk are trei copii din prima căsnicie. Brazilianul este plătit regeşte în China. Primeşte un salariu anual de 18.3 milioane de euro de la Shanghai SIPG, echipă pentru care a înscris 70 de goluri în 125 de meciuri. 

Hulk a dezvăluit deja că nu îşi mai prelungeşte contractul cu asiaticii, care se încheie în această iarnă. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE VIDEOCalificările pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și