Închide meniul

Șoc în Statele Unite! Dwayne ”The Rock” Johnson și întreaga familie au avut COVID-19

Antena Sport Publicat: 3 septembrie 2020, 10:15 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Reclamă
Șoc în Statele Unite! Dwayne ”The Rock” Johnson și întreaga familie au avut COVID-19

profimediaimages

Dwayne ”The Rock” Johnson

Fostul campion mondial din WWE (World Wrestling Entertainment), soția sa, Lauren și fiicele Tiana și Jasmine (doi și patru ani) au fost infectați după o vizită a unor prieteni foarte apropiați, care la rândul lor nu știau că au virusul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dwayne Johnson: ”Una dintre cele mai mari provocări pe care le-am înfruntat”

”A fost una dintre cele mai mari provocări pe care le-am avut de înfruntat, atât ca familie cât și eu personal.

(…)Acum suntem sănătoși. Prioritatea mea și cred că și a voastră este să îmi protejez mereu familia. Să îmi protejez copiii”, a declarat Johnson.

”Voi mă cunoașteți. Am fost disciplinați. Nu am lucrat din luna martie. Dar, desigur că vrei să ai prietenii în vizită.

Am luat virusul de la niște prieteni foarte apropiați de familie. Nu știau nici ei că îl au și i-a afectat foarte mult modul în care s-a răsfrâns asupra familiei noastre”, a precizat actorul celebru pentru filme precum ”Fast and Furious” sau ”Jumanji”.

Reclamă

Dwayne Johnson, de la luptător, la actorie

Dwayne Johnson le-a urmat tatălui și bunicului său în cariera de luptător profesionist de wrestling.

După ce a câștigat numeroase titluri în WWE, a trecut apoi la actorie și a devenit una dintre cele mai celebre figuri din lume și cel mai bine plătit actor de pe glob. 
 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și