Închide meniul

Uluitoarea poveste a româncei care este campioană mondială la dans sportiv, jucătoare de tenis şi masterandă la Harvard

Antena Sport Publicat: 30 august 2020, 7:33 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Reclamă
Uluitoarea poveste a româncei care este campioană mondială la dans sportiv, jucătoare de tenis şi masterandă la Harvard

Facebook Eszter Pap via Arhivă personală

Eszter Pap

Eszter Pap a câştigat titlul mondial în urmă cu 7 ani, ceea ce a fost o premieră pentru o dansatoare din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tânăra face şi tenis de performanţă şi este o elevă eminentă. În 2015, Eszter a fost admisă la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj, iar în 2018 a luat licenţa cu nota 10. Ulterior, tânăra a fost primită la masterat la Harvard Business.

E foarte greu să intri la Harvard. Pentru a fi primită să învăţ acolo a trebuit să prezint notele mele de la fiecare examen de la facultatea din România, după care am avut de redactat o scrisoare motivaţională. Am avut şi un interviu în cadrul căruia mi-au fost puse foarte multe întrebări pentru a-mi fi testate abilităţile şi cunoştinţele economice şi manageriale. Asta pentru că, aşa cum spun cei din conducerea Universităţii Harvard, ei caută doar studenţi cărora să le ofere un drum, o cale, pentru a deveni lideri mondiali“, a explicat Eszter, conform Adevărul.

"Pentru a studia la Harvard nu eram nevoită să stau în permanenţă în America, astfel că am posibilitatea de a mă concentra şi pe performanţele mele sportive. Cei de la universitate mi-au oferit acces la platforma lor, unde cei mai buni profesori din lume ţin cursuri online pentru masteranzii care au ales acest sistem.   Am avut examene grele în fiecare săptămână şi am primit şi foarte multe proiecte de făcut pentru cele mai mari companii din lume – Google, Facebook şi Amazon. Asta e cea mai mare provocare pentru mine. M-a impresionat în mod special şi calitatea predării, aşa cum impresionantă este şi oferta lor.   Oricum, după ce va trece pandemia, vreau să urmez şi cursurile la zi la Harvard, şi sper că în curând se va întâmpla asta“, a mai spus Eszter. 
 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20
mai
0:15
Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su”
23:59 VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus titlul! Imagini senzaţionale cu sărbătoarea de pe stadion 23:55 Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO 23:52 Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat 23:46 Dan Şucu a confirmat că Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului: „Doar asta a negociat!”. Când va fi prezentat în Giuleşti 23:32 Gigi Becali a anunţat primul transfer la FCSB: „Vine şi semnează!” Începe asaltul final pentru atacantul de Champions League 23:24 „Ştii ce mi-a spus Şucu?” Gigi Becali i-a ironizat pe Marius Şumudică şi Neil Lennon după Rapid – FCSB 2-0 23:16 Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0: „Poate îşi găseşte undeva să plece!” 22:55 Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon 22:34 Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit Vezi toate știrile
Citește și