Închide meniul

Familia Becali i-a chemat în instanţă pe Hagi, Gică Popescu şi Victor Piţurcă: "Se ocupă avocatul de toate problemele acestea"

Antena Sport Publicat: 26 august 2020, 18:10 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Reclamă
Familia Becali i-a chemat în instanţă pe Hagi, Gică Popescu şi Victor Piţurcă: "Se ocupă avocatul de toate problemele acestea"

Hepta Syndicate / Razvan Valcaneantu via Hepta

Decizie suprinzătoare luată de fraţii Becali

Aceştia au deschis un proces la Judecătoria Sectorului 1 din București, iar în calitate de „intimați” se regăsesc, printre alții, Gică Hagi, Gică Popescu, Ilie Dumitrescu, Dan Petrescu, dar și Victor Pițurcă și Bogdan Stelea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Procesul deschis la Judecătoria Sectorului 1 are ca obiect „dizolvare persoană juridică”, iar în centrul atenției se află Fundația „Viitorul Fotbalului Românesc”, înființată în 1996, scrie Prosport

Victor Becali: "Nu am ce să vă spun pe această temă. Avocatul știe"

Nu am ce să vă spun pe această temă. Avocatul știe. Se ocupă avocatul de toate problemele acestea, nu sunt probleme de care mă ocup eu. Eu vorbesc de mine şi de fratele meu. Suntem nişte oameni care trăim bine, nu suntem nişte oameni foarte bogaţi. (…) Acum trăiesc foarte bine, dar nu sunt un om bogat. Eu cred că în România oamenii de afaceri sunt foarte puţini. Eu sunt un agent de jucători. Oamenii de afaceri din România se numără pe degete”, a spus Victor Becali pentru sursa citată.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint Vezi toate știrile
Citește și