Închide meniul

Încă n-o ştim pe urmaşa lui Halep, dar avem un român care visează să ajungă primul în lume! Povestea lui, la ştirile din sport de la Antena 1, la 19.55!

Antena Sport Publicat: 26 august 2020, 16:16 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Reclamă
Încă n-o ştim pe urmaşa lui Halep, dar avem un român care visează să ajungă primul în lume! Povestea lui, la ştirile din sport de la Antena 1, la 19.55!

AFP7 / Rob Prange via Hepta

Simona Halep

Încă n-o ştim pe urmaşa lui Halep, dar avem un român care visează să ajungă primul în lume! Povestea lui la ştirile din sport de la Antena 1, la 19.55! Simona Halep este un model pentru toţi jucătorii din tenis din România. Halep a dominat tenisul mondial în ultimii ani, reuşind să câştige şi două turnee de Grand Slam. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Detalii la ştirile din sport de la Antena 1, de la 19:55. 

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:17

Ce coincidenţă! Jannik Sinner şi Aryna Sabalenka, sezoane în oglindă în 2024. Ce au în comun cei doi mari campioni

18:48

VIDEOCum arată semifinalele masculine şi feminine de la China Smash 2024. Competiţia e live în AntenaPLAY

18:29

„Bravo, mă!” Gigi Becali a dezvăluit ce i-a spus lui Darius Olaru după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1! Ce sfat i-a dat patronul

18:27

Gigi Becali a spus cine sunt patronii din Liga 1 care l-au felicitat pentru victoria cu PAOK: „N-a mai putut să doarmă”

18:02

Gigi Becali şi-a ales preferatul din meciul cu PAOK: „E ceva special”

17:54

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 4 octombrie

1 PAOK – FCSB 0-1! Victorie uriaşă pentru campioana României în faţa echipei lui Răzvan Lucescu. Bîrligea, eroul de la Salonic 2 Simona Halep a fost eliminată de la Hong Kong de Anna Blinkova! Înfrângere în două seturi pentru româncă 3 „Nu e un secret salariul lui!” Cum a fost convins Gabi Torje să semneze cu Muscelul Câmpulung: „Mai poate să joace 2-3 ani” 4 FotoPrin ce a putut trece soţia lui Nicolae Dică în timpul unui meci. Dezvăluiri teribile: „Fetiţa a început să plângă” 5 Kylian Mbappe, meci de coşmar în Champions League! Nota primită după contraperformanţă uimitoare din Lille – Real Madrid 1-0 6 Simona Halep a suferit la Hong Kong una dintre cele mai dure înfrângeri ale carierei! De când nu a mai păţit „Simo” aşa ceva
Citește și