Închide meniul

Drama bărbatului care în urmă cu 12 ani a încercat să se sinucidă. Tatăl lui a murit în timp ce acesta era la serviciu

Antena Sport Publicat: 24 august 2020, 9:22 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Reclamă
Drama bărbatului care în urmă cu 12 ani a încercat să se sinucidă. Tatăl lui a murit în timp ce acesta era la serviciu

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Sebastian Colţescu

Sora lui Colţescu a fost cea care i-a trimis un mesaj, în minutul 70 al duelului, susţine prosport.ro. Evident, el a aflat vestea după partidă, în vestiar, atunci când a izbucnit în lacrimi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tatăl lui Sebastian Colţescu suferea de o boală incurabilă

Tatăl arbitrului suferea de o boală încurabilă şi s-a stins din viaţă la doar un an după ce soţia sa trecuse în nefiinţă. Cei doi ar fi împlinit în acest an 45 de ani de căsătorie. 

Sebastian Colţescu a adunat peste 300 de meciuri în carieră. prima partidă condusă în Liga 1 s-a disputat în 2003. El este pe lista FIFA din 2006.  

Recomandări
Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:45 LIVE TEXTCorvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi 1-2, finala Cupei României. „Dublă” a lui Rusevic! 21:30 LIVE VIDEOPAOK – Panathinaikos 2-0 e ACUM în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, foarte aproape de o victorie crucială! 21:26 Ce a spus Simona Halep despre Patrick Mouratoglou, antrenorul care o pregătea când a fost depistată pozitiv: „Asta nu e adevărat” 21:17 „O tortură!” Cea mai dură reacţie, după ce Simona Halep a abandonat în primul tur al turneului de la Paris 21:08 Video„Sunt talente extraordinare!” Ion Marin, încântat de noua generaţia a României U18 20:50 Mihai Stoica a auzit ce a spus Gigi Becali şi a reacţionat imediat: „Faci asta şi poţi să deschizi capacul de la sicriu” 20:03 Reacţia categorică a lui Mircea Lucescu, după ce Dan Şucu ar fi ales noul antrenor de la Rapid: „Soluţia cea mai bună!” 20:03 FotoMoştenitorii lui Diego Maradona cer Balonul de Aur furat de la tatăl lor! Cum încearcă să anuleze vânzarea trofeului 19:49 Germania – Letonia 8-1 și Cehia – Danemarca 7-4 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 19:45 Chelsea va încasa un bonus de pe urma transferului lui Eden Hazard la Real Madrid din 2019! Motivul este uluitor Vezi toate știrile
Citește și