Închide meniul

De ce i-a luat casa Cătălin Moroşanu lui Sergiu, cel care s-a ales cu dosar penal cu puţin timp în urmă

Antena Sport Publicat: 20 august 2020, 11:24 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Reclamă
De ce i-a luat casa Cătălin Moroşanu lui Sergiu, cel care s-a ales cu dosar penal cu puţin timp în urmă

Facebook Cătălin Moroșanu

Gest impresionant făcut de Cătălin Moroșanu

"Toată lumea m-a întrebat cum am ajuns la el. A fost foarte simplu. Eram în pandemie, stăteam acasă, și am aflat povestea cu Sergiu, care stătea în Iași, într-un cartier mărginaș. Era o mahala, ca-n filme. Am zis să mă duc și eu cu niște pachete la el, pentru că îi născuse nevasta. Am umplut mașina, am luat și scutece, mâncare, legume, fructe, de toate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cătălin Moroşanu: "Am strâns 42.000 de euro în două săptămâni"

Când am văzut unde stă… Nu aveau curent, apă, nimic! Nu mi-a venit să cred, mi-am făcut cruce. L-am văzut pe Sergiu cu bun-simț, nu cu vrăjeală. Mie îmi plac oamenii cu bun-simț. Am văzut în ce condiții trăiește și am zis să-l ajut să-și ia o casă, să strângă bani. Și așa am demarat această campanie. Eu sunt și un om credincios, cred că fiecare lucru bun mai face câte o comoară în ceruri. Cred că gestul făcut față de Sergiu a fost un gest făcut în fața lui Dumnezeu.

Am început să strângem bani, ne-am chinuit foarte mult. Am strâns 42.000 de euro în două săptămâni și jumătate. Vreau să le mulțumesc tuturor românilor care au donat, pentru că nu e meritul meu. Am rămas surprins, mă așteptam să strâng 10.000 de euro și să-i construiesc o cameră în mahala. Am văzut că românul dă din sărăcia lui, asta m-a impresionat", a spus Moroşanu pentru gsp.ro. 

Lucrurile nu stau foarte bine pentru "Sergiu Călăreţul". El are dosar penal după ce a condus un autoturism fără permis. ”A fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă”, a confirmat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al IPJ Iași.

După ce a primit o casă și 5000 de euro din partea lui Moroșanu, Sergiu a fost ajutat să se angajeze de luptătorul din Iași. Cătălin a reușit să îi schimbe viața total acestuia, cu ajutorul oamenilor care îl admiră și l-au ajutat cu acest caz.

Reclamă

Înainte de casa cumpărată de Moroşanu, Sergiu trăia într-o locuință de șase metri pătrați, alături de soţie şi cei 3 copii.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:26 „De unde sunt astea?” Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uiașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu Vezi toate știrile
Citește și