Închide meniul

Are un restaurant în Centrul Vechi şi s-a grăbit să transmită un semnal puternic. "Trebuie să acceptăm că va fi greu să scăpăm de virus"

Antena Sport Publicat: 17 august 2020, 13:19 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Reclamă
Are un restaurant în Centrul Vechi şi s-a grăbit să transmită un semnal puternic. "Trebuie să acceptăm că va fi greu să scăpăm de virus"

Profimediaimages

S-au impus restricţii pe Centrul Vechi

Chiar dacă situaţia este una care pare din ce în ce mai greu de gestionat, Ilie Dumitrescu le cere oamenilor să nu se panicheze. Fostul internaţional este convins că va trece mult timp până când lucrurile vor reveni la normal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Dumitrescu, mesaj pentru autorităţi

"Nu aveam 1200 de paturi la terapie intensivă? Nu trebuie să intrăm în panică, trebuie să acceptăm că va fi foarte greu să scăpăm de virusul ăsta. Aşa nu se mai închid restaurantele şi alte domenii de activitate. Viaţa merge înainte!", a declarat Ilie Dumitrescu la Digi Sport. 

Ilie Dumitrescu deţine un restaurant în Centrul Vechi din Bucureşti. A investit şi peste 3 milioane de euro în reconstruirea şi reamenajarea unei galerii de artă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern Vezi toate știrile
Citește și