Închide meniul

Let`s talk about six, Ronnie! O’Sullivan a câştigat titlul mondial pentru a şasea oară. La un pas de recordul absolut al lui Stephen Hendry

Antena Sport Publicat: 17 august 2020, 6:01 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Reclamă
Let`s talk about six, Ronnie! OSullivan a câştigat titlul mondial pentru a şasea oară. La un pas de recordul absolut al lui Stephen Hendry

DPA Images / Nigel French via Hepta

Ronnie O`Sullivan

Considerat de majoritatea iubitorilor de snooker cel mai talentat jucător din istorie, Ronnie poate deveni şi cel mai titrat om care a trecut pe la masă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronnie O’Sullivan, la un pas de recordul absolut al lui Stephen Hendry

Acesta a fost al şaselea titlu cucerit la Campionatul Mondial, el fiind la egalitate cu Steve Davis şi Ray Reardon. Primul la acest capitol este legendarul Stephen Hendry, pe care O’Sullivan îl poate egala în viitor. 

Ronnie O'Sullivan a câştigat cel de-al şaselea titlu la 19 ani de la primul adjudecat. La 44 de ani, e cel mai în vârstă câştigător al trofeului, din 1978. 

O'Sullivan – Selby, finala din semifinale

Dacă ultimul act de la Crucible a fost unul dezechilibrat, nu acelaşi lucru se poate spune despre cele două semifinale care au avut nevoie de joc decisiv. 

Cea dintre Ronnie şi "Jester" părea că se îndreaptă spre triplul campion mondial, care a condus cu 16-14, însă Ronnie a ajuns în avantaj în decisiv după ce şi-a trecut în cont 276 de puncte consecutive.

Reclamă

Despre ultimul frame al semifinalei dintre Kyren Wilson şi Anthony McGill (103-83), Stephen Hendry a spus că este "cel mai bizar fel de a încheia un meci de la mondial". 

În ultimul rând, Ronnie a ajuns la 37 de titluri în carieră şi i-a depăşit recordul lui Hendry. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” Vezi toate știrile
Citește și