Închide meniul

Lautaro Martinez a obţinut victoria carierei! Ce a dezvăluit iubita acestuia

Antena Sport Publicat: 11 august 2020, 14:45 / Actualizat: 12 decembrie 2022, 23:27

Reclamă
Lautaro Martinez a obţinut victoria carierei! Ce a dezvăluit iubita acestuia

Instagram Agustina Gandolfo

Agustina Gandolfo

Este greu de crezut că Lautaro Martinez ar putea fi mai fericit decât este deja. Cu el titular, Inter a ajuns în semifinalele Europa League după 2-1 cu Bayer Leverkusen.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La câteva ore după meci, Martinez şi superba sa parteneră, conaţionala Agustina Gandolfo, au anunţat că aşteaptă un copil.

Martinez are una dintre cele mai sexy partenere

Agustina Gandolfo este una dintre cele mai frumoase partenere de fotbalişti, aşa cum se poate vedea şi în postările sale pe Instagram.

Reclamă

De altfel, cei doi au folosit platforma de socializare pentru a da vestea sarcinii printr-o poză în care se sărutau şi ţineau în mână ecografia viitorului Martinez.

Con algunos miedos e incertidumbres, mucho por delante por aprender pero repletos de amor te esperamos amor nuestro ♥️ @lautaromartinez te amo con mi vida, los amo! Siempre los tres acá para apoyarte.
A post shared by Agustina (@agus.gandolfo) on

„Cu câteva temeri şi incertitudini şi cu multe de învăţat, dar plini de iubire, te aşteptăm, dragostea noastră”, a scris Agustina pe pagina sa personală.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și