Închide meniul

Reacţie fermă a LPF după ce oltenii au cerut victoria la masa verde: "Nu putem! Aşteptăm mâine răspunsul de la UEFA"

Antena Sport Publicat: 31 iulie 2020, 16:40 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Reclamă
Reacţie fermă a LPF după ce oltenii au cerut victoria la masa verde: "Nu putem! Aşteptăm mâine răspunsul de la UEFA"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Justin Ştefan

Astra – Craiova s-a amânat după ce mai mulţi jucători de la echipa giurgiuveană au fost confirmaţi cu noul coronavirus. Secretarul general al LPF a spus că, în acest caz, nu se poate ca oltenii să câştige partida la masa verde. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nu putem decide victoria la masa verde", a spus Justin Ştefan la Digisport. 

Justin Ştefan: "Avem o solicitare către UEFA"

Justin Ştefan a mai anunţat că Liga a mai trimis o solicitare către UEFA pentru a obţine o derogare. 

"Aşteptăm răspunsul de la UEFA, avem o solicitare către UEFA şi vedem mâine dacă primim răspuns la această înştiinţare.

Am prezentat o argumentaţie juridică solidă şi sperăm să avem un răspuns favorabil. Mai sunt două meciuri de la CFR şi meciul direct între CFR şi Craiova şi vedem cu decurg lucrurile", a mai spus Justin Ştefan. 

Reclamă

Mai mult, Justin Ştefan spune că nu există riscul ca România să nu aibă echipe în viitorul sezon al cupelor europene. 

"Cu siguranţă vom avea echipe româneşti în ediţia următoare a cupelor europene. Gândiţi-vă la celelalte campionate, germanii au terminat şi ar fi avut timp suficient, spaniolii şi cei din Premier League au terminat acum vreo săptămână. Ca atare acolo era mult mai lejer şi mai era posibil să se programeze. Noi ne-am aglomerat foarte mult. Dacă s-ar fi acceptat varianta propusă de Ligă să se termine pe 21 nu am fi ajuns aici. Vom avea o zi plină pe 3 august. Seara trebuie să ştim şi campioana, echipele trebuie anunţate până la 23:59", a mai spus Justin Ştefan. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și