Închide meniul

Gigi Becali, în ziua în care în România au fost anunțate peste 1.100 de cazuri! ”Rafila habar nu are, cum să ştie de ce sunt aşa puţini la noi”

Antena Sport Publicat: 27 iulie 2020, 10:17 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Reclamă
Gigi Becali, în ziua în care în România au fost anunțate peste 1.100 de cazuri! ”Rafila habar nu are, cum să ştie de ce sunt aşa puţini la noi”

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali critică pe toată lumea

”Păi testul meu e la Sfânta Liturghie şi la Sfântul Maslu. Ce test să fac eu? Dacă dimineaţa iau anafură şi beau aghiasmă şi mă duc la Sfântul Maslu, mai există vreodată Covid? Nu mai există. Păi ce, Dumnezeu l-a făcut pe om cu mască? L-a făcut fără mască!  Cum să poarte un preot mască, Doamne fereşte?

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali: Ce să facem? Închidem țara? 

Ce să facem, închidem ţara, stări de urgenţă? Păi asta vor ăia care au făcut virusul, să creeze panică. Păi noi suntem proşti să ne distrugă pe noi. Voi aţi fost focari şi sunteţi. Nu mai fac teste…ia să facă teste să vadă câţi sunt…7000 pe zi. Care e bolnav merge la doctor, care moare il ingropam si viata merge inainte. Reconstruim tara. Stam sa murim toti acum? Inchidem tara?

Rafila habar nu are, cum să ştie de ce sunt aşa puţini la noi. Noi avem în ADN-ul nostru Sfânta Liturghie, Sfântul Maslu şi Sfântul botez. Ne-au sabotat, probabil au văzut că noi nu avem multe îmbolnăviri şi ne-au adus aici”, a spus Becali, la Antena 3.

După acest weekend, s-au înregistrat 1104 cazuri noi de cazuri de coronavirus din doar 7574 de teste făcute.  

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și