Închide meniul

Motivul pentru care SUA va executa primii deținuți după 17 ani. Ce au făcut aceștia

Florian Ceafalău Publicat: 14 iulie 2020, 14:59 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Reclamă
Motivul pentru care SUA va executa primii deținuți după 17 ani. Ce au făcut aceștia

Infobae

Daniel Lee a fost deja executat marți, Wesley Purkey și Dustin Honken vor fi executați săptămâna aceasta iar Keith Nelson va fi executat în august.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Curtea Supremă de justiție din SUA a autorizat prima execuție au unor deținuți federali după 17 ani în SUA, după ce un alt judecător amânase decizia.

Toți cei 5 sunt după gratii de mai mulți ani pentru crime deosebit de grave. Culmea, pentru Lee, deținutul executat deja, chiar mama uneia dintre victime a cerut clemență. Aceasta i-a scris lui Trump să anuleze execuția, dar răspunsul a fost unul negativ.

Acesta a declarat înainte de a fi executat ”Am făcut multe greșeli în viața mea, dar nu sunt un criminal. Omorâți un om nevinovat”, a spus acesta.

Ceilalți 3 deținuți își recunosc faptele și așteaptă să fie executați. Familiile victimelor au cerut însă amânarea procedurii pentru a putea asista la execuție, un drept constituțional al acestora.

Reclamă

”Vrem să asistăm dar momentan nu putem călători din cauza acestui virus”, a declarat una dintre rude, conform portalului Infobae.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:29 LIVE VIDEOOvidiu Ionescu – Wang Chuqin e ACUM în AntenaPLAY. Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” Vezi toate știrile
Citește și