Închide meniul

Caz de necrezut în Anglia. Un copil de 12 ani, arestat pentru că i-ar fi trimis mesaje rasiste unui fotbalist!

Antena Sport Publicat: 12 iulie 2020, 18:49 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Reclamă
Caz de necrezut în Anglia. Un copil de 12 ani, arestat pentru că i-ar fi trimis mesaje rasiste unui fotbalist!

Profimediaimages

Wilfried Zaha a primit mesaje cu tentă rasistă

În urma verificărilor s-a găsit vinovatul. Este vorba de un copil de 12 ani. Conform jurnaliştilor de la SkySports, acesta a şi fost arestat. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Wilfried Zaha a primit mesaje rasiste

"Ai face bine să nu marchezi astăzi. Altfel, voi veni la tine acasă îmbrăcat într-o fantoma", acesta a fost, parţial, mesajul primit de Zaha. Fotbalistul a primit şi insulte rasiste, după cum se poate vedea în postarea pe care a pus-o pe Twitter.

"Este foarte trist ca, în ziua unui meci, un jucător să se trezească cu un astfel de abuz laş şi dispreţuitor", a reacţionat imediat şi Roy Hodgson, antrenorul lui Crystal Palace.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:09 Forbes a publicat top 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi 22:43 LIVE VIDEOCanada – Norvegia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Kazahstan – Suedia 1-3. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 22:40 LIVE VIDEOLeeds – Norwich, acum în AntenaPLAY. Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” 21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului 21:19 VideoReportaj special de la Imola! Omagiu pentru Ayrton Senna, din locul în care legenda Formulei 1 şi-a pierdut viaţa. EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și