Închide meniul

Urmărire ca în filme în Olanda. A fost recuperată o maşină cu numere româneşti. Ce le-a atras atenţia poliţiştilor!

Antena Sport Publicat: 9 iulie 2020, 19:00 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:44

Reclamă
Urmărire ca în filme în Olanda. A fost recuperată o maşină cu numere româneşti. Ce le-a atras atenţia poliţiştilor!

Facebook Politie Amstelveen

Doi suspecţi au fost arestaţi

Forţele de ordine din localitatea aflată în suburbia oraşului Amsterdam au reuşit să aresteze doi suspecţi. Totul după ce autoturismul cu numere de înmatriculare din România a trecut în mare viteză. Mai mult decât atât, acesta avea şi un geam spart.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu greu, poliţiştii l-au obligat pe şofer să oprească în zona Saskia van Uylenburgweg. A fost blocată banda de mers şi acesta nu a mai avut pe unde să fugă.

În urma primelor cercetări s-a descoperit că maşina era furată din Franţa în data de 6 iulie. Vehiculul a fost confiscat, iar cele două persoane aflate în el au fost arestate. Cazul a fost făcut public de poliţişti chiar pe pagina lor de Facebook. Ancheta continuă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham Vezi toate știrile
Citește și