Închide meniul

"Eşti o regină, arăţi ca o prinţesă!" Soţia unui temut mafiot care se află în închisoare, asaltată cu mesaje

Antena Sport Publicat: 5 iulie 2020, 11:41 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:44

Reclamă
"Eşti o regină, arăţi ca o prinţesă!" Soţia unui temut mafiot care se află în închisoare, asaltată cu mesaje

Instagram

Emma Coronel este soţia lui El Chapo

Reacţii nu au întârziat să apară. "Eşti o regină", "Eşti foarte frumoasă", "Arăţi ca o prinţesă" au fost câteva dintre comentariile la poza postată, conform elsalvador.com. Emma Coronel Aispuro a împlinit 31 de ani pe 3 iulie. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gracias a Dios por otro año mas
A post shared by Emma Coronel Aispuro (@emma_coronela) on

Cum l-a cunoscut Emma Coronel pe El Chapo

Se întâmpla în 2007, când tânăra, pe atunci de numai 18 ani, participa la un concurs de frumusețe cu ocazia târgului anual al cafelei și guavelor din statul mexican Durango. Fiecare candidată trebuia să organizeze propriul festin. În ziua în care i-a venit rândul Emmei Coronel Aispuro, Joaquin Guzman Loera ar fi venit în oraș, însoțit de 100 de oameni înarmați, pentru a anunța că vrea să se însoare. Se spune că i-ar fi corupt pe membrii juriului, pentru a-i alege favorita, pentru că tradiția cere ca șefii clanurilor mafiote să se însoare cu regine ale frumuseții. Însă această parte a poveștii este contestată de frumoasa Emma. Tânăra l-ar fi întâlnit pe El Chapo cu un an înainte. 

Cel mai mare traficant de droguri din lume, El Chapo Guzman, nu își va putea atinge soția niciodată. Acesta a fost închis pe viață în SUA, fără posibilitatea de a fi eliberat condiționat. Mai mult, este ținut într-un penitenciar de maximă siguranță în Colorado, acolo unde nu are voie să primească vizite.

Singurele persoane care îl pot vedea sunt fiicele lui, gemene, de 11 ani. 

La 63 de ani, El Chapo nu își va mai vedea soția cu 32 de ani mai tânără. Aceasta tocmai ce a împlinit 31 de ani și s-a pozat pe instagram pentru fanii săi. Femeie are aproape 50.000 de urmăritori și a primite sute de mesaje de felicitare.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25 28 sept.

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18 28 sept.

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59 28 sept.

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și