Închide meniul

Gelul dezinfectant, "aurul" din timpul pandemiei. Câştigă 33 de milioane de euro cu o firmă nou-înfiinţată!

Antena Sport Publicat: 3 iulie 2020, 17:00 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:44

Reclamă
Gelul dezinfectant, "aurul" din timpul pandemiei. Câştigă 33 de milioane de euro cu o firmă nou-înfiinţată!

Profimediaimages

Doi britanici s-au îmbogăţit din vânzarea de gel dezinfectant

În momentul în care Covid-19 a lovit din plin Europa, cei doi au decis să se apuce de produs gel dezinfectant pentru mâini. Cererea a fost uriaşă, iar profitul lor este unul neaşteptat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Contracte de zeci de milioane de euro pe durata pandemiei

"Cu toţii am ajuns la un acord că era un abuz să se vândă sticlele de dezinfectant, de 500 ml, chiar şi cu 30 de lire sterline (n.r 33 de euro). Se profita atunci de cele mai vulnerabile persoane, adică cele din sistemul sanitar. Am decis să ne implicăm şi am avut un impact imediat", a reacţionat Andrew Montague pentru The Sun.

Andrew se ocupa de afaceri imobiliare până să fie contactat de patronul unei distilerii, care a hotărât să îşi oprească producţia de gin pentru a ajuta sistemul medical. Imediat s-au pus bazele unei firme care, după numai 12 săptămâni, are înţelegeri de zeci de milioane de euro.

Din luna martie şi până în prezent, britanicii au înregistrat venituri de aproximativ 3 milioane şi jumătate de euro. Au contracte semnate cu firme mari, iar valoarea totală a acestora depăşeşte 33 de milioane de euro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” Vezi toate știrile
Citește și