Închide meniul

Momentele dramatice trăite de salvamarul român din Italia, devenit erou după ce a salvat viaţa unui copil de 12 ani: "Ziceam întruna: hai, hai, că poți"

Antena Sport Publicat: 1 iulie 2020, 14:55 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:44

Reclamă
Momentele dramatice trăite de salvamarul român din Italia, devenit erou după ce a salvat viaţa unui copil de 12 ani: "Ziceam întruna: hai, hai, că poți"

Facebook Alin Stoian

Alin a vorbit despre momentele când a devenit eroul unei ţări întregi. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Era ora opt seara și o doamnă a venit la mine strigând: să vină un salvamar că un băiețel se îneacă. Am ajuns acolo în grabă, colegul meu era deja acolo. L-am scos din apă. Colegul meu a început manevra de resuscitare. L-am văzut că se panicase și i-am spus să se depărteze, că mă descurc eu. Și am început resuscitarea, așa cum am învățat la școală. Totul a durat cam 15 minute”, a spus Alin Stoian, conform Libertatea.

Salvamarul român din Italia a mai spus că nu putut dormi până când a aflat că băiatul de 12 ani şi-a revenit. 

Nu mi-a fost frică în acele momente. Voiam din tot sufletul să își revină. Ziceam întruna: hai, hai, că poți. Gerardo se numește băiețelul. Un copil extraordinar!”, povestește Alin. 

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:49

LIVE TEXTDinamo – Botoşani 1-0! Selmani a dat lovitura cu un lob excelent, după greșeala lui Pap! Gol anulat pentru „câini”

21:39

Mihai Stoica a venit cu o replică pentru Marius Șumudică, după ce antrenorul nu s-a declarat surprins victoria FCSB-ului cu RFS

21:10

LIVE VIDEOAl Ahly – Zamalek 0-0. Supercupa CAF este în direct în AntenaPLAY

20:57

VideoAlex, fratele lui Edi Iordănescu, le-a pus gând rău celor de la FCSB în Cupa României: „Cred că avem o şansă”

20:38

Petrolul – Hermannstadt 4-1! „Lupii” lui Mehmet Topal au făcut spectacol! Mihnea Rădulescu, „dublă” de senzație

20:37

VideoNicolae Stanciu şi-a amintit ce greu i-a fost când a început fotbalul: „Nu aveam echipamente, mergeam cu haine normale!”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 5 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 6 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii
Citește și