Închide meniul

O vilă de lux a lui Pablo Escobar a fost transformată în hotel. Cât costă o cameră pe noapte în raiul de pe coasta mexicană a Mării Caraibelor

Antena Sport Publicat: 28 iunie 2020, 12:06 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:44

Reclamă
O vilă de lux a lui Pablo Escobar a fost transformată în hotel. Cât costă o cameră pe noapte în raiul de pe coasta mexicană a Mării Caraibelor

Abaca Press / Vandeville Eric via Hepta

O vilă a lui Pablo Escobar a fost transformată în hotel

Luxoasa vilă a lui Pablo Escobar, cel mai mare traficant de droguri din istorie, a fost transformată în hotel. O cameră de închiriat aici costă 515 de dolari. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vila lui Pablo Escorbar şi petrecut vacanţa şi Lucia Javorčeková, un fotomodel slovac pasionat de cliclism. Aceasta a făcut mai multe poze în vila lui Escobar, pe care le-a pus pe reţelele de socializare. 

Aceasta are ajungând la 1,4 milioane de followers pe Instagram. 

Pablo Escobar a reușit să strângă o avere de 30 de miliarde de dolari din traficul de droguri, începând cu anii 70, până în 1993, când a fost ucis pe acoperișul unei case, după ce a încercat să fugă de poliție.

Columbianul a avut doi copii, Manuela Escobar și Juan Pablo Escobar. Dacă fata a dispărut din ochii lumii după ce au fugit din Columbia, la puțin timp după uciderea lui Pablo Escobar, fiul său a ajuns o persoană publică, scriind cărți și participând la multe emisiuni despre viața sa și trecutul alături de cel mai mare traficant de droguri din istorie.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:08

Detalii despre ultimele probleme de sănătate ale lui Mircea Rednic: „Domnul doctor nu i-a dat voie să facă mult efort!”

18:43

Walter Zenga a fost prezentat de o echipă de Liga a 4-a. Anunţ incredibil despre fostul antrenor de la FCSB şi Dinamo

18:16

Câte etape a fost suspendat Radu Drăgușin de UEFA, după ce a fost eliminat în minutul 8 în Tottenham – Qarabag 3-0

17:55

Pep Guardiola a confirmat că Rodri e OUT pentru restul sezonului! Mesaj după operația jucătorului: „Cele mai proaste vești”

17:32

Estoril – Sporting LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:15). Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal!

17:32

Gigi Becali, descoperire fabuloasă după FCSB – RFS 4-1: „Luăm 30 şi ceva de milioane de euro dacă terminăm pe locul 2!”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 5 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 6 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii
Citește și