Închide meniul

Pandemia loveşte din nou. Se introduc noi reguli în frizerii. "Să fie linişte!"

Antena Sport Publicat: 17 iunie 2020, 18:00

Reclamă
Pandemia loveşte din nou. Se introduc noi reguli în frizerii. "Să fie linişte!"

Profimediaimages

Britanicii introduc reguli drastice în frizerii

În Marea Britanie, saloanele de înfrumuseţare se vor deschide abia pe 4 iulie. Frizerii şi coafezele au fost înştiinţaţi că trebuie să păstreze cât mai mult distanţa. Mai mult decât atât, li s-a transmis să nu discute faţă în faţă cu clienţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reguli stricte pe durata pandemiei

Ca niciodată, la coafor va fi linişte totală. Persoanele care intră în salon trebuie să respecte, pe cât se poate, distanţarea socială.

"Pentru a ne asigura că toţi clienţii noştri se simt încrezători şi relaxaţi, am instalat ecrane de protecţie la receţie şi între scaune. Personalul va respecta, de asemenea, toate regulile. Trebie să rămână tăcuţi, astfel încât clienţi să se simtă liniştiţi că s-a redus la maximum riscul infectării", a declarat şeful lui salon de înfrumuseţare pentru The Sun.

În România, frizeriile sau deschis încă de pe 15 mai.  

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” Vezi toate știrile
Citește și