Închide meniul

Duckadam, supărat pe una dintre "perlele" lui Becali. L-a ajutat să vină la FCSB, iar apoi i-a întors spatele: "Numai eu ştiu câte telefoane am dat!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 iunie 2020, 6:02

Duckadam, supărat pe una dintre "perlele" lui Becali. L-a ajutat să vină la FCSB, iar apoi i-a întors spatele: "Numai eu ştiu câte telefoane am dat!"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Helmut Duckadam

Duckadam a fost deranjat că nimeni de la echipă nu-l mai consulta. "Eroul de la Sevilla" a mai spus că s-a simţit "trădat" de un jucător de la FCSB. Este vorba de Dennis Man, una dintre "perlele" lui Gigi Becali. Duckadam spune că s-a implicat în transferul acestuia de la UTA, în 2016. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Pe mine m-a dezamăgit foarte mult Man, mai ales că e arădean de-ai mei. Acum își asumă mulți merite că l-au adus. Numai eu știu câte telefoane am dat ca să scadă din preț. Pentru faptul că am spus că nu face faza de apărare și poate l-am mai criticat, a avut un comportament de om cu care nu poți avea o relație”, a declarat Helmut Duckadam la Digisport.

Duckadam spune că Man a avut o reacţie nepotrivită faţă de el

Helmut Duckadam mai spune că Dennis Man a avut o reacţie nepotrivită faţă de el la baza din Berceni. 

"Da, am fost odată cu fetița mea la bază, ca să îi dea niște exerciții domnul Lupu (n.r. preparatorul fizic al echipei). I-am zis atunci că n-ar trebui să se supere că îl critic, dar în fine…mi-a zis 'Nu mă mai deranjează nimic'.

Singurul jucător cu care am fost stat de vorbă și cu care m-am înțeles foarte bine în ultima vreme a fost Florin Tănase", a mai spus Duckadam. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” Vezi toate știrile
Citește și