Închide meniul

Ce s-a întâmplat cu youtuberul de 17 ani care a înjurat un interlop pentru a-și amuza urmăritorii!

Florian Ceafalău Publicat: 14 iunie 2020, 10:38

Reclamă
Ce s-a întâmplat cu youtuberul de 17 ani care a înjurat un interlop pentru a-și amuza urmăritorii!

Youtube

Juan Luis Lagunas Rosales

Un puști de 17 ani din Mexic, cunoscut ca ”Piratul din Culiacan”, a fost omorât după ce a râs de un interlop celebru, înjurându-l pe acesta de mai multe ori în timpul unei transmisiuni live.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Juan Luis Lagunas Rosales pe numele său, devenise o senzație pe youtube, acolo unde făcea tot felul de filmulețe când mergea la petreceri, se îmbăta și făcea tot felul de nebunii.

Acesta și-a găsit sfârșitul după ce a făcut greșeala să îl înjure pe El Mencho, unul dintre cei mai mari traficanți de droguri din Mexic. Acesta conduce Jalisco Nueva Generation, al doilea cel mai mare cartel de droguri din Mexic, după Sinaloa, gruparea lui El Chapo.

Puștiul de 17 ani a fost asasinat în fața unui bar, la puține zile după ce l-a înjurat pe El Mencho pentru a-și amuza urmăritorii.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
mai
0:30
VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League
19
mai
0:20
Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți”
19
mai
0:10
Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor
23:59 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 23:50 Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat! 23:28 Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer 23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză Vezi toate știrile
Citește și