Închide meniul

Dezvăluiri despre Gică Popescu şi proiectul său de suflet! "A luat planșele și le-a aruncat pe jos"

Antena Sport Publicat: 7 iunie 2020, 18:11

Reclamă
Dezvăluiri despre Gică Popescu şi proiectul său de suflet! "A luat planșele și le-a aruncat pe jos"

Facebook - Bucharest Airports

Gică Popescu a dat totul pentru Calea Ferată Gara de Nord - Otopeni

Consilierul onorific al premierului Ludovic Orban a "tunat" în mai multe momente pentru ca proiectul să fie gata în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Balaj: A luat planșele și le-a aruncat pe jos

"Mie îmi este ușor să vorbesc. Nu am făcut politică niciodată. Am constatat că s-a început foarte târziu. Cei care au avut inspirația de a îl invita pe Gică Popescu să conducă au fost foarte inspirați. Au rămas impresionați de nivelul de cunoștințe pe care acesta le are. Proiectul se afla într-un statut de implementare. Acum trei ani am fost într-o mare întârziere. 

Îmi permit să vorbesc de Gică Popescu pentru că nu este un om politic. Este consilerul premierului, nu a acceptat să fie plătit. Nu vă imaginați cât de mult a contat. L-am văzut cum s-a certat cu oameni politici. A avut un rol major de fiecare dată. Nu vă ascund faptul că a participat când s-a discutat de proiectul căii ferate. A luat planșele și le-a aruncat pe jos când cei de la Ministerul Transporturilor spuneau că nu există timp suficient. Au fost piedici”, a spus Balaj, la Realitatea Sportivă. 

Dacă Gică Popescu estima că de la data de 15 iunie se va putea circula, noua dată de deschidere este acum 26 august. Staţia de la Otopeni este finalizată, iar în zilele următoare vor începe probele pe cei aproape 20 de kilometri de cale ferată care leagă Bucureştiul de aeroport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și