Închide meniul

"Taxa de Covid-19" merge prea departe. Cum a ajuns Mamaia mai scumpă decât Tenerife! Preţurile sunt uriaşe

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 iunie 2020, 13:36

"Taxa de Covid-19" merge prea departe. Cum a ajuns Mamaia mai scumpă decât Tenerife! Preţurile sunt uriaşe

vacante-romania

Mamaia

Astfel, cei de la adevărul.ro susţin un sejur 1-6 august 2020, la un hotel de 4 stele în Mamaia este mai scump decât unul identic la Playa de Las Americas – Tenerife.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă vorbim de o cameră cu două locuri, ofertele din Mamaia pleacă de la 2485 de lei şi ajung la 3600 de lei. În Tenerife, ofertele încep de la 1800, dar urcă până la 4.900 de lei.

La 4 stele, în Mamaia, pentru 5 nopți, cu mic dejun inclus, veți plăti chiar 6900 de lei.

Cât costă un şezlong în Vama Veche

Astfel, anul trecut, un şezlong costa 25 de lei, în timpul săptămânii, şi 30 de lei în week-end. Acum, preţurile au crescut cu 5 lei, ajungând 30, respectiv 35 de lei. Turiştii pot merge cu prosopul pe plajele amenajate.

În Vama Veche, activităţile de seară nu vor fi încă permise.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
Vezi toate știrile
Citește și