Închide meniul

Percheziţii DIICOT la domiciliul unui handbalist din România: sportivul e acuzat de trafic de droguri

Antena Sport Publicat: 4 iunie 2020, 14:51

Reclamă
Percheziţii DIICOT la domiciliul unui handbalist din România: sportivul e acuzat de trafic de droguri

Mediafax Foto / Mediafax Foto via Hepta

Procurorii DIICOT au percheziţionat locuinţa handbalistului

Yves Ragot joacă din 2014 în România şi a trecut pe la Dinamo, HC Minaur Baia Mare şi CSM Făgăraş. Potrivit unor surse judiciare, citate de sport.ro, acesta se afla sub atenţia procurorilor DIICOT de mai multă vreme. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"În cauză există suspiciunea rezonabilă că, în perioada februarie – iunie 2020, suspectul, în vârstă de 34 de ani, a cultivat plante de cannabis, în vederea comercializării.
La data de 04.02.2020, suspectul  a comandat de pe un  site de profil, trei colete cu materiale necesare susţinerii plantaţiilor indoor de cannabis, toate în greutate totală de 35 kg, achitând pentru acestea suma de 2500 lei.

De asemenea,la data de 12.05.2020 suspectul  a comandat un colet cu materiale necesare susţinerii plantaţiilor indoor de cannabis, achitând pentru acesta suma de 1257 lei.

"Au fost ridicate 700 de grame de cannabis"

În urma percheziției domiciliare au fost ridicate aproximativ 700 de grame de cannabis, o instalație folosită la întreținerea culturii, două telefoane mobile, precum și un grinder și un cântar electronic.

Suspectul a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Braşov, în vederea audierii.
Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș.
Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie"
, se arată în comunicatul de presă al DIICOT. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:17 „O tortură!” Cea mai dură reacţie, după ce Simona Halep a abandonat în primul tur al turneului de la Paris 21:08 Video„Sunt talente extraordinare!” Ion Marin, încântat de noua generaţia a României U18 20:55 LIVE TEXTCorvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi 1-1, finala Cupei României. Gălăţenii au deschis scorul, dar au fost egalaţi de hunedoreni 20:50 Mihai Stoica a auzit ce a spus Gigi Becali şi a reacţionat imediat: „Faci asta şi poţi să deschizi capacul de la sicriu” 20:50 LIVE VIDEOPAOK – Panathinaikos 1-0 e ACUM în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu a deschis scorul după o gafă monumentală a oaspeţilor! 20:03 Reacţia categorică a lui Mircea Lucescu, după ce Dan Şucu ar fi ales noul antrenor de la Rapid: „Soluţia cea mai bună!” 20:03 FotoMoştenitorii lui Diego Maradona cer Balonul de Aur furat de la tatăl lor! Cum încearcă să anuleze vânzarea trofeului 19:49 Germania – Letonia 8-1 și Cehia – Danemarca 7-4 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 19:45 Chelsea va încasa un bonus de pe urma transferului lui Eden Hazard la Real Madrid din 2019! Motivul este uluitor 19:42 Simona Halep, prima reacţie după ce s-a retras de la Trophee Clarins! Mesaj scurt transmis de româncă, la ieşirea de pe teren Vezi toate știrile
Citește și