Închide meniul

"Taică-tu e și îngropat deja". Scene ireale în România. Au îngropat din greşeală altă persoană: "Ar fi fost identificat după greutate"

Antena Sport Publicat: 30 mai 2020, 11:33

Reclamă
"Taică-tu e și îngropat deja". Scene ireale în România. Au îngropat din greşeală altă persoană: "Ar fi fost identificat după greutate"

Monitorul de Suceava

Atunci când le-a spus medicului și asistentei de acolo pentru ce a venit, aceştia au rămas blocaţi. Iar după o pauză lungă, i-au zis bărbatului să revină mai târziu, pentru că a intervenit o problemă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de a ieşi din curtea spitalului, portarul spitalului, căruia i-a povestit întâmplarea, i-a spus faptul că tatăl lui a fost deja îngropat. "Taică-tu e și îngropat deja", i-a săpus acesta. 

După o oră de așteptare, un polițist l-a anunțat că vor merge împreună spre cimitirul din Câmpulung Moldovenesc, pentru a asista la dezgroparea unei persoane care a fost înmormântată recent. Iar după alte două ore, Cosmin Cramer şi poliţistul au mers la morga Spitalului din Câmpulung Moldovenesc. Aici, bărbatul a fost pus să identifice persoana dezhumată: era tatăl lui. Fusese înmormântat într-un sac, cu aceleași haine cu care plecase la pădure, conform suceavalive.ro.

"Tatăl meu a fost confundat cu o persoană care murise pe străzile din Câmpulung, care nu avea posibilităţi financiare şi pe care rudele apropiate n-ar fi vrut să-l îngroape. Până la urmă un bărbat care, vrând să facă un bine, a luat doi nepoţi ai mortului şi a venit la spital ca să preia trupul neînsufleţit şi să-l îngrope. Nepoţii nici n-ar fi deschis sacul, ar fi identificat mortul după greutate. „Omul acela avea COVID-19 şi trebuia îngropat în consecinţă”, a spus Cosmin.

Petru Cramer, bărbatul din Vatra Moldoviței (Suceava) care a murit joi avea 49 de ani. Conform certificatului medical constatator al decesului pe care familia l-a primit azi, el avea un edem pulmonar şi suferea cu inima.

Reclamă
Reclamă

Sunt decedați aduși din exterior, iar noi nu-i controlăm. Nu-i treaba noastră. Nu avem nicio legătură cu asemenea cazuri. Această morgă este în structura spitalului. Există niște încăperi care aparțin Medicinei Legale și o cameră pentru morții noștri. N-am de unde să știu ce s-a întâmplat. Pacienții nu pot fi luați oricând, fără certificat de deces. Eu vineri am fost la serviciu, dar n-am fost anunțat de nimeni. Nu-s morții noștri”, a spus managerul spitalului din Câmpulung Moldovenesc, Adrian Cosinschi.

Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:58

Gigi Becali, inspiraţie fabuloasă în FCSB – RFS! Marius Ştefănescu şi Vlad Chiricheş au colaborat perfect la golul campioanei

22:56

Gafă uriaşă în apărarea FCSB-ului, la golul lui RFS! Chiricheş, Miculescu şi Bîrligea s-au încurcat reciproc pe Arena Naţională

22:50

LIVE SCORERadu Drăguşin, eliminat în Tottenham – Qarabag! Fundaşul naţionalei a văzut cartonaşul roşu în startul meciului

22:44

FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”

22:24

VIDEOFlorinel Coman, pasă decisivă pentru Al Gharafa! „Mbappe” a colaborat perfect cu Joselu

22:22

Daniel Bîrligea a marcat primul lui gol pentru FCSB! Gestul făcut imediat de atacantul roş-albaştrilor după reuşita cu RFS

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și