Închide meniul

Fotografia macabră pe care Marius Csampar o ţinea pe peretele de la celulă: "O am şi acum, o ţin cu mine"

Antena Sport Publicat: 29 mai 2020, 11:17

Reclamă

Marius Csampar a ieșit din pușcărie după 22 de ani. Într-un interviu acordat în mediul online, Marius Csampar a vorbit cât de importantă era mama sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, bărbatul care a comis 6 crime mai are o singură amintire cu mama sa. Este vorba de o fotografie pe care a ţinut-o tot timpul pe peretele celulei în care a stat cei 22 de ani. 

"Era îngerul meu păzitor. O am şi acum, o ţin cu mine (n.r. – fotografia). Dacă intru în mormânt o ţin în buzunar. Am iubit-o imens, o voi iubi", a dezvăluit Marius Csampar. 

Acesta şi-a adus aminte de copilărie. 

"Dacă făcea nişte clătite, eram bucuroşi că mâncăm colinde. Când ne duceam cu colindul, ne bucuram că ne dădeau nuci, cozonaci. Bucuriile astea erau rare. Mama căuta să ne crească modest. Nu avea situaţie financiară să ne crească în puf. Nici nu voia să ne facă poftele când ea muncea pe rupte ca să ne ţină uniţi. O femeie frumoasă, muncitoare, iubitoare", a mai spus Marius Csampar. 

Reclamă
Reclamă

Marius Csampar, cunoscut drept "vânătorul de oameni", a comis șase crime, între anii 1994 și 1997.  

Acesta a ieşit din închisoare după ce a ispăşit 22 de ani din pedeapsă, deşi a fost condamnat la 99 de ani de închisoare. 

Reclamă
Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:00

FCSB – RFS LIVE TEXT (22:00). Campioana României își începe aventura în Europa League! Echipele de start

20:50

LIVE SCOREFenerbahce şi Rangers joacă ACUM, în Europa League! Tottenham – Qarabag şi Ajax – Beşiktaş (22:00)

20:39

FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?”

20:34

VideoJucătorii de naţională ai lui Mircea Lucescu joacă tare în Liga Punctelor! Ianis Hagi: „Susţineţi viitorii campioni ai României!”

20:26

„Un plângăcios” Ciprian Marica, declaraţii dure despre Darius Olaru! Ce spune despre un transfer de la FCSB: „Se vaită, e fragil”

20:24

Gigi Becali a anunţat echipa de start a FCSB-ului, pentru meciul cu RFS! Vedeta lăsată pe bancă: „Nu trebuie să-l vadă Europa!”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și