Închide meniul

S-a făcut fată de casă în timpul pandemiei şi câştigă 120.000$ pe lună! Care a fost secretul succesului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 mai 2020, 5:17

S-a făcut fată de casă în timpul pandemiei şi câştigă 120.000$ pe lună! Care a fost secretul succesului

Instagram - maitlandward

Maitland Ward s-a apucat de făcut prăjituri

Potrivit NY Post, roşcata în vârstă de 43 de ani a găsit o nouă metodă de a-şi atrage fanii pe contul său privat de Instagram. A început să se filmeze în timp ce gătea "corona-prăjiturele" şi şi-a dublat numărul de urmăritori, în timp record. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maitland Ward are în prezent 15.000 de fani activi, care plătesc abonamente de 7,99$, ceea ce înseamnă că ajunge la câştiguri lunare de aproape 120.000$. 

Postările sale nu sunt interzise minorilor

Multe dintre videoclipurile actriţei de filme pentru adulţi nu sunt interzise minorilor. Maitland Ward s-a filmat în timp ce face karaoke, a iniţiat sesiuni de chat cu urmăritorii săi şi chiar a organizat o "corona-petrecere". 

Ea a admis că noua "afacere" i-a mers din plin în timpul pandemiei pentru că fanii săi au simţit mai multă nevoie de a conversa în această perioadă. 

"Oamenii reacţionează la ceea ce faci şi este reconfortant să vorbeşti cu toată lumea", a declarat vedeta. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Clujenii au deschis scorul! Meci vital pentru olteni 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria Vezi toate știrile
Citește și