Închide meniul

Petrecere scandaloasă la care au participat 26 de bărbaţi şi 9 femei. Poliţia a găsit droguri şi arme de foc

Antena Sport Publicat: 29 mai 2020, 11:07

Reclamă
Petrecere scandaloasă la care au participat 26 de bărbaţi şi 9 femei. Poliţia a găsit droguri şi arme de foc

rtvbn.com

Vincic este un arbitru sloven care a arbitrat mai multe partide din Champions League şi Europa League. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La petrecere au participat 26 de bărbaţi şi 9 femei. La percheziţii, poliţiştii au găsit droguri şi arme. Slavko Vincic a fost asistetul lui Damir Skomina, unul dintre cei mai buni arbitri din lume. În acest sezon, Vincic a condus 3 meciuri din Champions League şi unul din Europa League.

Vincic nu a fost cel care a organizat orgia, însă este acuzat că alături de ceilalţi bărbaţi a beneficiat de serviciile sexuale oferite de Tijama Maksimovic si a fetelor pe care femeia le-a adus.

Vincic nu e singurul om din fotbal implicat în un astfel de scandal 

Kyle Walker, fundașul celor de la Manchester City, se află în mijlocul unui scandal de proporții după ce a încălcat de 3 ori într-o săptămână restricțiile impuse autorități.

The Sun a relatat că internaţionalul englez a încălcat măsurile restrictive impus de guvern pentru stăvilirea noului coronavirus, vizitându-şi sora şi părinţii, mergând apoi pe bicicletă cu un prieten.

Reclamă
Reclamă

Walker şi-a cerut scuze luna trecută după ce tabloidul a relatat că fotbalistul a invitat două escorte la o petrecere din casa lui din Cheshire, la doar o zi după ce îndemnase populația să stea în carantină.

Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:36

Daniel Ricciardo s-a despărţit de RB! Anunţul oficial făcut de echipa din Formula 1: „Ne va lipsi!”

21:28

„M-a surprins Gigi Becali!” Ilie Dumitrescu a văzut echipa de start a FCSB-ului şi a tras un semnal de alarmă

21:15

Radu Drăguşin, titular în Tottenham – Qarabag! Start întârziat la duelul din Europa League

21:00

FCSB – RFS LIVE TEXT (22:00). Campioana României își începe aventura în Europa League! Echipele de start

20:39

FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?”

20:34

VideoJucătorii de naţională ai lui Mircea Lucescu joacă tare în Liga Punctelor! Ianis Hagi: „Susţineţi viitorii campioni ai României!”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și