Închide meniul

Interlopul român care ar avea legături cu El Chapo, protejat de procurorii anticorupție din Mexic

Antena Sport Publicat: 26 mai 2020, 9:13

Reclamă
Interlopul român care ar avea legături cu El Chapo, protejat de procurorii anticorupție din Mexic

sipse.com

Pe lângă aceste servicii, Florian Tudor este acuzat că a montat dispozitive de clonare a cardurilor, iar prejudiciul estimat este de 150 de milioane de pesos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Agenții federali din Mexic au denunțat că organizația  criminală de origine română din Quintana Roo are protecția Parchetului Anticorupție FGR. 

Astfel, s-a descoperit că șeful Parchetului special pentru combaterea corupției, Camilo Constantino Rivera, ar fi în conflict de interese, scriu jurnaliștii de la zocalo.com.mx. 

Astfel, anchetatorii au subliniat că un frate al oficialului FGR, Jesús Constantino Rivera, ar avea o escortă și un avocat pentru grupul lui Florian Tudor, românul care este liderul  reţelei criminale. Aceasta racola turiștii printr-o rețea de ATM-uri „Intacash”.

Anchetatorii federali au avertizat că, în timp, ce cazul rețelei de clonare a fost înghețat, Parchetul Anticorupție a accelerat procedurile împotriva agenților care investighează românii din reţea, acuzându-i de abuz de autoritate, amenințări sau percheziții ilegale.

Reclamă

Despre Florinan Tudor există informaţii că ar avea 3 neveste, iar una din acestea fiind rudă cu un mexican care ar avea legături cu celebrul cartel de droguri de la Sinaloa, condus de Joaquin Guzman El Chapo.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:27 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele de start 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! Vezi toate știrile
Citește și