Închide meniul

Un nou caz şocant în Turcia! Un boxer şi-a înjunghiat mortal iubita

Antena Sport Publicat: 24 mai 2020, 19:12

Reclamă
Un nou caz şocant în Turcia! Un boxer şi-a înjunghiat mortal iubita

captura foto

Un boxer turc şi-a ucis iubita

Potrivit site-ului birgun.net, pugilistul turc şi iubita sa locuiau împreună în orăşelul Mugla. Chiar el a sunat la numărul de urgenţă şi şi-a recunoscut fapta. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu toate că şi boxerul a ajuns la spital, rănile pe care şi le-a făcut sunt superficiale, iar viaţa nu îi este pusă în pericol. 

Al doilea incident şocant în decurs de o lună

Incidentul vine la mai puţin de o lună distanţă, după ce un fotbalist din Turcia şi-a ucis fiul în vârstă de numai 5 ani. Cei doi au fost internați în spital, fiind suspecți de infectare cu Covid-19. Totul s-a întâmplat în luna aprilie, atunci când, într-o zi, tatăl a apelat la cadrele medicale, susținând că fiul său respiră foarte greu. Cel mic n-a mai putut fi salvat.

Lumea a crezut că decesul a venit din cauza coronavirusului, dar Cevher Toktaş a recunoscut la 11 zile distanţă că şi-a sufocat fiul cu o pernă. 

"Nu l-am iubit niciodată pe fiul cel mic, nu știu de ce s-a întâmplat asta. Nu am nicio boală psihică, pur și simplu nu îl plăceam", a spus fotbalistul, care riscă acum ani grei de închisoare.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:59

Joachim Andersen, de la agonie la extaz în decurs de cinci minute. Gol anulat şi henţ în careu în Germania – Danemarca, la EURO!

23:59

FotoGermania – Danemarca 2-0. Havertz şi Musiala au marcat şi şi-au calificat naţionala în sferturi la EURO 2024

23:39

CFR Cluj, victorie în amicalul cu Slovan Bratislava! Adiţă Păun a revenit cu gol la echipa lui Dan Petrescu

23:15

VideoMax Verstappen a vorbit despre România – Olanda chiar înainte de MP al Austriei (15:45, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Luptă strânsă!”

22:49

FotoMotivul incredibil pentru care s-a oprit meciul dintre Germania şi Danemarca în minutul 35! Ce s-a întâmplat la Dortmund

22:24

„Arată foarte bine, se poate bate la Mister Olympia!” Mihai Stoica e uluit de Ianis Hagi şi îl cere titular în România – Olanda

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 4 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și