Închide meniul

Gabriela Firea redeschide Arena Naţională! "Este un spațiu suficient de mare astfel încât să nu existe probleme cu distanțarea socială"

Antena Sport Publicat: 24 mai 2020, 15:23

Reclamă
Gabriela Firea redeschide Arena Naţională! "Este un spațiu suficient de mare astfel încât să nu existe probleme cu distanțarea socială"

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

Gabriela Firea a anunţat noua destinaţie a Arenei Naţionale

La testarea organizată de Primăria Capitalei s-au înscris deja 8.000 de persoane pe cele 10.500 de locuri disponibile în doar două zile. Gabriela Firea a dat noi detalii despre cum vor decurge testele. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Voi organiza o conferință de presă prin care vom da start proiectului de testare de tip anticorpi, acea picătură de sânge din buricul degetului, pe un eșantion realizat de specialiștii INSP, de 10.500 de bucureșteni, din diferite grupe de vârstă. Acesta se va realiza pe Arena Națională, este un spațiu suficient de mare astfel astfel încât să nu existe probleme cu distanțarea socială", a declarat Gabriela Firea la Antena 3.

Arena Naţională, folosită de operatorii TELVERDE COVID-19

În perioada stării de urgenţă din România, Arena Naţională i-a găzduit pe operatorii TELVERDE COVID-19. Aceştia au fost relocaţi în sălile media ale celui mai mare stadion din România. 

În afara marilor evenimente sportive, pe Arena Naţională s-au desfăşurat şi mai multe concerte de amploare din România, iar acum se ia în calcul utilizarea stadionului inclusiv pentru examenele la Medicină.   

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1™ de la Miami e ACUM, pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile Vezi toate știrile
Citește și