Închide meniul

Ce avere are Vera Wang, femeia de 70 de ani care arată ca o adolescentă și a stârnit un val de reacții: ”Ce bea, sânge de unicorn? Ireal”

Antena Sport Publicat: 10 mai 2020, 14:05

Reclamă
Ce avere are Vera Wang, femeia de 70 de ani care arată ca o adolescentă și a stârnit un val de reacții: ”Ce bea, sânge de unicorn? Ireal”

Instagram Vera Wang

Vera Wang are 73 de ani

Vera Wang este o fostă patinatoare care s-a angajat ca jurnalist la celebra revistă Vogue, pentru ca mai apoi să devină unul dintre cei mai cunoscuți designeri din lume. Conform Forbes, Vera Wang avea anul trecut o avere estimată la 630 de milioane de dolari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine este Vera Wang

Fiica unor imigranţi chinezi bogaţi, creatoarea de modă Vera Ellen Wang s-a născut la 27 iunie 1949, în New York.

După absolvirea colegiului, în 1971, a renunţat la cariera în patinaj şi a început să lucreze pentru revista Vogue. În 1987 a plecat de la Vogue şi a preluat funcţia de director de design pentru accesorii la Ralph Lauren. S-a căsătorit la 40 de ani, în 1989, cu Arthur Becker, eveniment de la care a pornit şi povestea noii sale cariere. Aceasta şi-a schiţat şi realizat propria rochie, cu 10.000 de dolari şi cu ajutorul unei croitorese. În anul următor, din bani împrumutaţi parţial de la tatăl său, Wang şi-a deschis propriul butic de rochii de mireasă în Carlyle Hotel, pe Madison Avenue. În acest moment, Vera Wang este unul dintre cei mai apreciați designeri din lume. Vera Wang a divorțat în 2012.

Felul în care arată la cei aproape 71 de ani a stârnit admirație în întreaga planetă, dar și invidie.

Cum adică s-a născut în 1949?!”, „N-are cum să aibă 70 de ani!”, „Ce bea, sânge de unicorn? Ireal”, au fost câteva dintre comentariile apărute pe rețele de socializare.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă Vezi toate știrile
Citește și