Închide meniul

Tragedie la o școală din China: doi copii au decedat după ce au făcut sport cu masca pe față

Antena Sport Publicat: 6 mai 2020, 14:59

Reclamă
Tragedie la o școală din China: doi copii au decedat după ce au făcut sport cu masca pe față

leo2014 via pixabay.com

Incidentul a fost pus pe seama măștii de protecție de tatăl unuia dintre copii

Potrivit site-ului 7news.com.au, ambii s-au prăbușit în timpul alergării. Primul incident a avut loc la o școală din provincia Henan, la doar câteva minute după ce elevul începuse exercițiul. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Purta o mască și dintr-o dată a căzut pe spate și s-a lovit la cap", a declarat tatăl copilului pentru sursa citată. 

Ce au spus medicii

Profesorii și ceilalți colegi ai copilului au încercat să-l salveze, dar nu au reușit. Pe certificatul de deces, medicii au notat faptul că tragedia s-a produs din cauza unor probleme cardiace subite. 

Tatăl băiatului consideră că fiul său a murit din cauza măștii pe care școala îi obligă pe toți elevii s-o poarte în permanență. Minorul a fost înmormântat pe data de 30 aprilie, zi în care s-a produs al doilea incident asemănător. Un elev de la Școala Changsha’s Xiangjun Future Experimental, care purta o mască de protecție pe față, a decedat în timpul unei curse de 1.000 de metri. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
Vezi toate știrile
Citește și