Închide meniul

Străbunica de 95 de ani a lui Cesc Fabregas a scăpat de coronavirus! ”E o supereroină”

Dan Roșu Publicat: 30 aprilie 2020, 6:56

Reclamă
Străbunica de 95 de ani a lui Cesc Fabregas a scăpat de coronavirus! ”E o supereroină”

Twitter Cesc Fabregas

O femeie de 95 de ani a scăpat de coronavirus

Jucătorul lui Monaco a scris pe rețelele de socializare un mesaj emoționant prin care le mulțumește și cadrelor medicale care au grijă de oamenii bolnavi din întreaga lume. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cesc Fabregas: Străbunica mea e o supereroină

"A câştigat lupta cu virusul la 95 de ani! Ieri, ultimul test a ieşit negativ! Străbunica mea e o supereroină, dar nimic din toate acestea n-ar fi fost posibile fără ajutorul doctorilor şi asistentelor. 

Ei îşi dau vieţile în fiecare moment pentru că fiecare dintre noi să trăiască bine în acest momente dificile. Tot respectul nostru! Nimic nu e imposibil", a scris Fabregas, pe Twitter. 

Chiar înainte de această veste uriașă, Fabregas făcuse un gest uimitor. A renunțat la patru salarii la Monaco și a acoperit tăierea de 30% a contractelor secunzilor. În total, el a cedat 2.3 milioane de euro. 
 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) 15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris 15:15 Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline!” Lovitură de proporţii dată de ardeleni 14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 Vezi toate știrile
Citește și