Închide meniul

Motivul pentru care Dan Savenco nu a dat nicio amendă de când a ieșit să patruleze pe străzi

Antena Sport Publicat: 28 aprilie 2020, 9:39

Reclamă
Motivul pentru care Dan Savenco nu a dat nicio amendă de când a ieșit să patruleze pe străzi

GSP

Dan Savenco patrulează pe străzi

Căpitanul lui Dinamo spune că amenzile date sunt întemeiate, însă a precizat că el nu a dat niciuna.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu am dat amenzi, nu îmi permit eu să dau. Colegii dau. S-au dat multe, lumea nu înțelege nici dacă îi explici de vorbă bună, nici dacă îi transmiți că e vorba de sănătatea lor și a celor din jur. Nu știu cum de nu suntem mai mulți campioni mondiali la câtă lume iese la alergat. Eu nu vedeam înainte oamenii ăștia”, a spus Dan Savenco pentru Libertatea.

Savenco, furios pe bucureșteni: ”Nu i-a trimis nimeni la război, cu furci și sulițe!”

Nu știu cum de nu suntem mai mulți campioni mondiali la câtă lume iese la alergat. Eu nu vedeam înainte oamenii ăștia.Nu ni s-a cerut nimic grav. Știu, e frustrant. Și eu stau într-un apartament cu doi copii mici, dar trebuie să stăm în case. Asta trebuie să facem și vom trece cu bine peste această situație. Nu cred că e cazul acum să complicăm lucrurile, când mai e atât de puțin.

Eu, sincer, mă așteptam să fie mult mai multă lume care să înțeleagă situația. La început, lumea era mai speriată. A fost o perioadă destul de scurtă în care s-a respectat. Acum nu pot să-mi dau seama. Foarte multă lume deja nu mai ia în considerare prevederile legale. Nu i-a trimis nimeni la război, cu furci și sulițe, să stea în păduri. Trebuie doar să stea în casă și să aibă imaginație ca timpul să treacă mai ușor", a declarat Savenco, pentru Digi Sport.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:10

LIVE VIDEOAl Ahly – Zamalek 0-0. Supercupa CAF este în direct în AntenaPLAY

21:00

LIVE TEXTDinamo – Botoşani 0-0! „Câinii”, victorii pe linie pe teren propriu!

20:57

VideoAlex, fratele lui Edi Iordănescu, le-a pus gând rău celor de la FCSB în Cupa României: „Cred că avem o şansă”

20:38

Petrolul – Hermannstadt 4-1! „Lupii” lui Mehmet Topal au făcut spectacol! Mihnea Rădulescu, „dublă” de senzație

20:37

VideoNicolae Stanciu şi-a amintit ce greu i-a fost când a început fotbalul: „Nu aveam echipamente, mergeam cu haine normale!”

20:17

Iulian Teodosiu a câştigat Cupa României la sabie. În competiţia feminină s-a impus Sabina Martiş

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 5 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 6 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii
Citește și