Închide meniul

Ce se întâmplă cu tânărul de 22 de ani, după ce una dintre cele 400 de persoane pe care le-ar fi infectat cu Covid-19 a murit

Antena Sport Publicat: 26 aprilie 2020, 9:18

Reclamă
Ce se întâmplă cu tânărul de 22 de ani, după ce una dintre cele 400 de persoane pe care le-ar fi infectat cu Covid-19 a murit

Bestimage / JB Autissier via Hepta

Luca Singerman riscă până la 15 ani de închisoare

Conform jurnaliștilor de la Clarin, un bătrân de 83 de ani a decedat după ce în urmă cu câteva zile a fost diagnosticat cu coronavirus. Acesta călătorise cu același vas cu sportivul. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform legilor din Argentina, fostul rugbyst de la Buenos Aires Cricket & Rugby Club este acuzat de răspândirea bolilor și riscă între 3 și 15 ani de închisoare.

Cine este Luca SIngerman

Luca Singerman este acuzat că ar fi răspândit Covid-19 între cele 400 de persoane aflate pe vas. Fost rugbyst în vremea junioratului și ajuns la 22 de ani, argentinianul se afla în Spania unde efectua un schimb de experiență universitar. Ibericii au suspendat studiile, iar Luca a luat decizia să revină în Argentina, făcând însă o escală la Montevideo.

Singerman susținut că a stat 14 zile în carantină, înainte de a se îmbarca în vasul care i-a dus în Buenos Aires. Cu toate acestea, Singerman a arătat că are simptome ale virusului pe vas, iar autoritățile din Buenos Aires l-au reținut. Luca Singerman nu a fost testat la urcarea pe vapor pe motiv că nu era cetățean uruguayan.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
Vezi toate știrile
Citește și