Închide meniul

S-au redeschis școlile în țara unde nu a murit nimeni din cauza coronavirusului

Antena Sport Publicat: 23 aprilie 2020, 10:10

Reclamă
S-au redeschis școlile în țara unde nu a murit nimeni din cauza coronavirusului

Abaca Press / Guerin Charles via Hepta

În Insulele Feroe nu a murit nicio persoană din cauza coronaviruslui

Pedro Tarancon (35 de ani) este un fotbalist spaniol care din 2016 joacă și trăiește în Faroe. Acesta spune că oamenii sunt foarte calmi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din 20 aprilie, școlile s-au redeschis. Chiar dacă se iau încă multe măsuri de precauție, treptat ne întoarcem la normal. Putem să ne antrenăm împreună, nu separat, dar lucrăm în grupuri mici, de câte cinci jucători.

Trebuie să ne recuperăm, ca să fim pregătiți pentru startul campionatului. Fiecare echipă va avea două vestiare. Jucătorii au obligația să spele pe mâini înainte și la finalul jocului. Nu au voie să scuipe pe teren sau să își sufle nasul. De asemenea, strângerile de mână sunt interzise”, a afirmat Tarancon, pentru Mundo Deportivo.

Până pe 23 aprilie, în Insulele Feroe s-au confirmat 187 de cazuri de coronavirus. 

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:00 18 iun.

Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina

23:58

Kylian Mbappe, accidentare groaznică în Franţa – Austria! Şi-a spart nasul şi s-a umplut de sânge

23:55

Austria – Franța 0-1! Mbappe a provocat autogolul lui Wober, dar a suferit o accidentare teribilă. Starul Franţei, plin de sânge!

23:42

Ilie Dumitrescu, uluit de victoria României cu Ucraina: „Cel mai bun rezultat din istoria fotbalului românesc!”

23:26

Kylian Mbappe, ratare monumentală în meciul Austria – Franţa! Reacţia superstarului francez imediat după ce a greşit ţinta

23:25

Câţi bani intră în conturile FRF, după victoria colosală a României cu Ucraina! Suma poate căpăta proporţii pe durata EURO 2024

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 5 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și