Închide meniul

Mafia siciliană încalcă regulile de izolare: zeci de persoane, la înmormântarea unui membru Cosa Nostra

Antena Sport Publicat: 17 aprilie 2020, 8:51

Reclamă
Mafia siciliană încalcă regulile de izolare: zeci de persoane, la înmormântarea unui membru Cosa Nostra

Gazzetta del Sud

39 de persoane au fost prezente la înmormântarea lui Rosario Sparacio

Potrivit Gazzetta del Sud, 39 de persoane au participat în orașul Messina la funeraliile lui Rosario Sparacio (70 de ani), unul dintre cei mai importanți membri ai Cosa Nostra din anii '90. 
Procurorii cercetează acum imaginile pentru a identifica persoanele care au încălcat regulile de izolare. "Vinovații" s-ar putea alege cu dosare penale și riscă chiar și pedepse cu închisoarea de până la trei luni. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Opinia publică – scandalizată, familia se apără

Apariția fotografiilor de la înmormântarea lui Rosario Sparacio a scandalizat opinia publică. Șeful comisiei anti-mafie din Sicilia, Claudio Fava, a reacționat vehement. 

"Cum e posibil ca zeci de oameni să meargă la o înmormântare a Mafiei, când în Italia sunt interzise înmormântările și nunțile?!", a spus Claudio Fava, citat de Gazzetta del Sud. 

Unul dintre membrii familiei lui Rosario Sparacio a răspuns pe contul de Facebook. 
"Trebuie să ne respectați suferința. Nu am luat nimic de la nimeni. Suntem oameni buni. Dacă am fi fost capi ai Mafiei, așa cum susțineți, nu ați fi avut curajul să ne atacați", a scris acesta. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
Vezi toate știrile
Citește și