Închide meniul

Ionuț Luțu, omul care se ocupă de donațiile lui Gigi Becali! E ajutat de o contabilă și un avocat

Antena Sport Publicat: 12 aprilie 2020, 11:15

Reclamă
Ionuț Luțu, omul care se ocupă de donațiile lui Gigi Becali! E ajutat de o contabilă și un avocat

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Ionuț Luțu e mâna dreaptă a lui Gigi Becali

Cum Becali nu mai ajunge la Palat, stând în Pipera, Luțu, cunoscut ca fiind mâna dreaptă a milionarului, duce la bun sfârșit ideile patronului, implicat serios în lupta împotriva coronavirusului, susține Fanatik.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuț Luțu, ajutat de un avocat și o contabilă

Pentru ca lucrurile să meargă de la sine, Luțu este ajutat de o contabilă și un avocat. După ce hârtiile sunt rezolvate și primește aprobarea lui Becali, acesta face comanda.

Apoi, tot Luțu este cel care verifică toată marfa comandată și care este directionată către spitale. 

Gigi Becali, noi donații în lupta împotriva coronavirusului

Becali a anunțat că a făcut noi donații către spitalul ”Matei Balș” din București. Practic, omul de afaceri a mobilat întregul spital.

"Am donat şi la Spitalul Balş. Spuneau oamenii că nu mai au unde să stea. Făceau teste şi stăteau în picioare. Am dus o sută de scaune şi nu ştiu câte mese şi paturi. Am dat şi 40 de televizoare, telefoane. 

Reclamă

Am dat vreo 13.000 de euro doar pentru calculatoare şi 20.000 de euro pentru un mare scanner. Fata domnului Adrian Streinu Cercel a făcut o listă cu ce era nevoie”, a menționat Becali, pentru sursa citată. 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi Vezi toate știrile
Citește și