Închide meniul

Șumudică, derapaj la adresa românilor care pleacă în Germania. ”Au îmbolnăvit jumătate din țară și acum se duc la sparanghel”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 aprilie 2020, 15:47

Șumudică, derapaj la adresa românilor care pleacă în Germania. ”Au îmbolnăvit jumătate din țară și acum se duc la sparanghel”

Mediafax Foto / Raul Stef via Hepta

Românii s-au înghesuit în parcarea aeroportului din Cluj

”Am văzut imaginile, erau incredibile. Unul nici nu știa unde zboară. Nu se poate așa ceva, era luat de acasă și dus să muncească acolo. Sunt unele lucruri care ne trag în jos. Noi dăm ordonanțe, sunt fel și fel de ordonanțe prin care bătrânii nu au voie să iasă din case. Acum, oamenii ăia erau trimiși prin autocare la aeroport. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Șumudică: ”Au îmbolnăvit jumătate de țară”

Eu n-am nimic cu Diaspora. Frate, unii au dreptate. Au venit și au îmbolnăvit jumătate din țară, la Suceava e nenorocire. Acum plecați din țară bine mersi. Din cei care au plecat din țară, măcar unul are coronavirus. Au venit pe aici, au îmbolnăvit cadre medicale, și acum pleacă înapoi să culeagă sparanghel”, a spus Marius Șumudică pentru Pro X.

În parcarea aeroportului din Cluj, 2.000 de oameni s-au înghesuit din dorința de a pleca în Germania, unde pot reveni la serviciu. 

”Vedem și noi ce se întâmplă pe aeroportul de la Cluj, unde nu se mai pune problema că 3-4-5 jucători vor să meargă să facă antrenamentul și li se interzice acest lucru”, spunea și Helmut Duckadam, în exclusivitate pentru AntenaSport. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 LIVE TEXTFCSB – Farul 2-1! Alexandru Băluţă a dat lovitura! Roş-albaştrii, la doar câteva minute de titlu 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare Vezi toate știrile
Citește și