Închide meniul

Moroșanu e uriaș. După ce i-a luat casă lui Sergiu Ciobotariu, luptătorul i-a mai dat o veste: ”O să ai locul tău de muncă”

Antena Sport Publicat: 11 aprilie 2020, 12:55

Reclamă
Moroșanu e uriaș. După ce i-a luat casă lui Sergiu Ciobotariu, luptătorul i-a mai dat o veste: ”O să ai locul tău de muncă”

Facebook Cătălin Moroșanu

Cătălin Moroșanu i-a găsit și loc de muncă lui Sergiu

Moroșanu a strâns în mai puțin de două săptămâni peste 42 de mii de euro și i-a cumpărat o casă lui Sergiu. Luptătorul K1 nu s-a oprit, însă, aici. Cătălin Moroșanu i-a găsit și de muncă lui Sergiu. Vestea i-a dat-o după ce Sergiu s-a mutat cu soția și cei 3 copii în noua casă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Vestea cea mare, Sergiu, este că vei fi angajat la o firmă seriosă. O să ai locul tău de muncă, boss. Nici n-ai visat că o să ai și casă, că o să ai și loc de muncă. Ceea ce te rog eu este să fii un om ascultător, cu bun simț, așa cum ești tu, și să te ajute Dumnezeu", i-a spus Cătălin Moroșanu lui Sergiu Ciobotariu, conform bzi.ro.

Cătălin Moroșanu a dezvăluit cum a strâns peste 42 de mii de euro

Luptătorul de K1 i-a promis o nouă casă și s-a ținut de cuvânt. De mai puțin de două săptămâni a avut nevoie Moroșanu pentru a strânge banii necesari. Cel mai popular luptător român a strâns, din donații, 42.600 de euro.

Luptătorul a dezvăluit și cum a făcut rost de atâția bani într-un timp record.

Le mulțumesc românilor care au donat. Băi, erau donații de 15 euro, 20 euro. Din puținul lor, aștia au donat cel mai mult! Românii, ăștia săraci, ăștia au donat cel mai mult”, a spus Cătălin Moroșanu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și