Închide meniul

Un interlop celebru poate fi eliberat din închisoare din cauza Coronavirusului!

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 11 aprilie 2020, 11:47

Un interlop celebru poate fi eliberat din închisoare din cauza Coronavirusului!

Hepta

Chicago Police

Schiro a activat în cadrul Mafiei din Chicago, cea mai mare din SUA după cea din New York. The Outfit, așa cum a fost numită Mafia din Chicago l-a avut lider în era prohibiției pe probabil cel mai cunoscut gangster din istorie, Al Capone.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta era specializat în furturi, conducând o grupare specializată în așa ceva, alături de Anthony Spilotro, cel interpretat de Joe Pesci în filmul Casino.

Schiro nu s-a ocupat doar cu furturi, fiind un criminal, la fel ca majoritatea celor care au activat in Mafia Italiana. Acesta a primit o condamnare de 20 de ani în 2005, într-un dosar ce a băgat după gratii mai mulți mafioți de rang înalt. 

Avocații lui Schiro au înaintat mai multe acte prin care cer ca interlopul să fie eliberat din doua motive. Unul că este prea bătrân să stea în puscărie, și al doilea că se teme de o eventuare contaminare cu COVID-19, care, la vârsta lui, ar putea fi fatală, mai ales că are o formă foarte avansată de cancer.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Răsturnare de situație în Bănie! Oltenii fac spectacol în a doua repriză 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi Vezi toate știrile
Citește și