Închide meniul

Dan Negru, despre pandemie: ”Nu va exista un ‘s-a terminat’”. De ce îl compară pe Țiriac cu un șomer din Vaslui

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 aprilie 2020, 14:02

Dan Negru, despre pandemie: ”Nu va exista un ‘s-a terminat”. De ce îl compară pe Țiriac cu un șomer din Vaslui

Captura TV

Dan Negru a vorbit despre pandemie

Dan Negru a fost unul dintre prezentatorii Teledonului organizat de Fundația ”Mereu Aproape”, în care s-au strâns bani pentru ajutorarea medicilor care duc o luptă contratimp cu epidemia de coronavirus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Printre persoanele care au donat le Teledonul organiza de Antena Group a fost și Ion Țiriac, prin vocea fiului său.

Au fost mulţi care au donat, de la Ţiriac până la pensionarii din Suceava. Asta e de fapt “puterea” virusului, nu face nicio diferenţă între Ţiriac şi un biet şomer din Huşi sau Vaslui. Am auzit poveşti impresionante legate de egalitatea cu care loveşte pandemia”, a spus Dan Negru pentru okmagazine.ro.

Dan Negru e convins că oamenii vor rămâne cu o teamă în suflet și după ce pandemia de coronavirus se va opri.

Eu nu cred că “s-a terminat” va exista vreodată în timpul vieţii generaţiei noastre. Vom fi extrem de marcaţi de ceea ce s-a întâmplat, îndeajuns ca să fim mereu îngrijoraţi de acum înainte. Lumea va trăi cu frică ani mulţi de acum încolo, indiferent dacă se va descoperi un vaccin sau un tratament. Oamenii vor avea teama pandemiei, oricare ar fi ea, mulţi ani de acum înainte. Nu va exista un “s-a terminat”. Ăsta e un optimism nerealist”, a mai spus Dan Negru.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! Vezi toate știrile
Citește și