Închide meniul

John Arne Riise a ajuns la spital după un accident rutier. Fiica lui se afla în mașină

Antena Sport Publicat: 8 aprilie 2020, 9:40

Reclamă
John Arne Riise a ajuns la spital după un accident rutier. Fiica lui se afla în mașină

Actionpress / INSIDE FOTO via Hepta

John Arne Riise a suferit un accident de mașină

Cei doi au ajuns la spital, dar au scăpat fără răni majore și au fost externați după câteva ore. Poliția a găsit mașina avariată pe marginea drumului, în jurul orei 2 dimineața. Potrivit informațiilor din presa norvegiană, John Arne Risse se afla la volan. Autoritățile au anunțat că investighează accidentul, dar consideră că a fost vorba doar de o neatenție a fostului fotbalist. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine este John Arne Riise

John Arne Riise a petrecut șapte sezoane pe Anfield și s-a retras din activitatea de fotbalist în 2017. În prezent, fostul fundaș stânga al lui Liverpool locuiește în Norvegia, împreună cu familia sa. 

În luna decembrie, Riise a anunțat că a obținut licența UEFA B de antrenor și că are de gând să urmeze această carieră. 
 

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie 11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor Vezi toate știrile
Citește și