Închide meniul

Dennis Şerban, aflat în carantină în Spania: "Mă uit pe geam, e pustiu! Trec doar maşini de poliţie şi ambulanţele"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 aprilie 2020, 14:40

Dennis Şerban, aflat în carantină în Spania: "Mă uit pe geam, e pustiu! Trec doar maşini de poliţie şi ambulanţele"

Zuma Press / Ivan Terron via Hepta

Imagini din Valencia, oraşul unde este stabilit Denis Şerban

Dennis Şerban se află în carantină în Valencia, oraşul în care s-a jucat unul dintre meciurile considerate o adevărată "bombă biologică". Valencia – Atalanta a fost arbitrat de un român, Ovidiu Haţegan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Da, e foarte grav ce se petrece. E un dezastru. Uite şi acum, când vorbesc cu tine, mă uit pe geam, e pustiu, e ca în filmele alea în care vine apocalipsa, nu e nicio diferenţă. Trec doar maşini de poliţie şi ambulanţele. În farmacii nu mai sunt, dar poţi comanda online. Fii-mea a comandat zilele trecute, nu mi s-au părut scumpe, am plătit vreo 18 euro parcă, pe vreo 20 de măşti", a spus Dennis Şerban pentru Gazetă. 

Denis Şerban spune că situaţia este dramatică în Spania

Dennis Şerban mai spune că situaţia a căpătat accente dramatice în Spania, ţară ce are peste 10.000 de morţi din cauza coronavirusului.

"Problema lor e alta acum. Nu mai au locuri suficiente pentru depozitarea cadavrelor. Au făcut loc pe un stadion din Madrid, iar Palatul Patinoarului l-au transformat în morgă", a mai spus Dennis Şerban.
 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:41 VIDEODenis Alibec a retrogradat în Qatar! A marcat primul gol după patru luni, dar nu şi-a putut salva echipa 20:29 LIVE VIDEORomânia – Italia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 20:19 „Nu există! Sunt 4 litere!” Tudorel Stoica a răbufnit după ce FCSB a câștigat titlul! Discurs dur la adresa roș-albaștrilor 19:37 VIDEODenis Drăguș, gol fabulos în Trabzonspor – Gaziantep! S-a distrat cu echipa care vrea să îl transfere. A marcat și Deian Sorescu 19:20 LIVE VIDEOPAOK – AEK se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 19:14 Un campion mondial cu Argentina, primul transfer al verii la Barcelona! Xavi pregătește deja echipa pentru sezonul viitor 19:10 Ange Postecoglou s-a prăbuşit emoţional, după ce Tottenham a pierdut derby-ul cu Arsenal! Radu Drăguşin, „uitat” pe bancă 18:41 CSM Bucureşti, învinsă în turul sferturilor Ligii Campionilor! „Tigroaicele”, şanse mici să se califice în Final Four 18:30 Francesco Bagnaia a câștigat Marele Premiu al Spaniei la MotoGP! Pilotul de la Ducati a făcut spectacol 18:30 Neluţu Varga, replică acidă pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câştigat titlul: „De la anul îi va fi foarte greu!” Vezi toate știrile
Citește și